TikTok, Gençlik Konseyi ile Güvenlik ve Kullanılabilirlik İçin Tavsiyeler Alıyor

TikTok CEO'su Shou Chew'in katılımıyla yapılan toplantılarda, Gençlik Konseyi platformun nasıl daha güvenli hale getirilebileceği ve genç kullanıcıların ihtiyaçlarına nasıl daha iyi yanıt verilebileceği konularını ele aldı.

Şirket, TikTok'un gençler için güvenli ve erişilebilir bir platform olmasını sağlamak için 2024 yılında gençlerin katılımına odaklanacağını belirtti. Konseyin son toplantısında, platformun genç kullanıcılar için çevrimiçi bir yardım merkezi olan "Gençlik Portalı"nın yeniden tasarımı görüşüldü.

Sosyal medya platformları, özellikle genç kullanıcılar konusunda çevrimiçi güvenlik konularına daha fazla odaklanıyor. Geçen yıl yasalaşan Çevrimiçi Güvenlik Yasası, platformların kullanıcıları ve özellikle çocukları çevrimiçi zararlardan korumasını gerektiriyor. TikTok'un Gençlik Konseyi, bu tür ihtiyaçlara daha etkili bir şekilde yanıt verebilmek için önemli bir rol oynayacak.

Elektrikli Araçlar İçin Devrim: Motorinli Araçları Geride Bırakacak Yeni Menzil Teknolojisi! Elektrikli Araçlar İçin Devrim: Motorinli Araçları Geride Bırakacak Yeni Menzil Teknolojisi!

TikTok'un aldığı tavsiyeler ve yapılan düzenlemeler, platformun güvenliği ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik adımlar atmasına yardımcı olacak.

Kaynak: NTV