Menzil Seçenekleri

 T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım seçeneği sunuyor. Menzil seçenekleri 350+ kilometre ile 600 kilometre arasında değişiyor.

Citroën C3 Aircross: Yenilikçi Tasarım ve Özelliklerle Tanıtıldı! Citroën C3 Aircross: Yenilikçi Tasarım ve Özelliklerle Tanıtıldı!

Güç ve Performans

 T10F RWD modeli, 160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor. Çift motorlu AWD versiyonu ise 530 kilometreye kadar menzil sunuyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 4,6 saniyede gerçekleştiriyor.

V2L Teknolojisi

Aw116415 11 1

Araç, harici bir güç kaynağı olarak kullanılabilen ve elektrikli aletlere enerji aktarımı sağlayan V2L (Vehicle-to-Load) teknolojisine sahip.

Akıllı Teknolojiler

 Uzaktan güncellemelerle sürekli gelişen sürücü destek sistemleri, trafik işareti algılama sistemi, akıllı adaptif hız sabitleyici, akıllı şerit takip sistemi gibi akıllı teknolojilere sahip.

Trumore Mobil Uygulaması

Kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore ile fintek, insurtek, blokzinciri, IoT, yapay zeka gibi yeni nesil teknolojilerle entegre bir deneyim yaşayacaklar.

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, T10F'in 2025 yılında Türkiye'den başlayarak kullanıcılara sunulacağını ve aynı zamanda şirketin dijital deneyim platformunu ve temiz enerji çözümlerini de CES'te sergilediklerini belirtti. Togg, T10F modeliyle sadece bir araç değil, aynı zamanda güç kaynağı olarak da öne çıkıyor.
İHA 

Editör: Ayşe Sancak