AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Ganita'da Özel Gereksinimli Ailelerle Buluştu AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Ganita'da Özel Gereksinimli Ailelerle Buluştu

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe ve teşkilat buluşmalarının ardından Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Burada sanayici ve işçilerle bir araya geldi

Fe896067 C2B5 442C B610 8C7Af2A9B179
Başkan Adayı Genç, yaklaşık 70'e yakın fabrikanın üretim yaptığı Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çağlar Ambalaj, Çelebi Group, Yazıcılar Mobilya, MEKAP, TİSAŞ, Carmen Tekstil, Gündoğdu Mobilya ve Merve Bulut Tekstil’i ziyaret etti. Burada işverenlerle görüşen Genç, üretim süreçleriyle ilgili teknik personelden ve çalışanlardan bilgi aldı.

D27Acda4 7F5A 4687 A363 Cdedba51A2A3
İlk olarak Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Genç, Trabzon Arsin OSB Başkanvekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Okan Gündoğdu, Dilruba Mete Öztürk, İbrahim Yazıcı, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Selçuk İskender ile Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı tarafından karşılandı. Ziyarete; AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Paşa Kozoğlu ve AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

D27Acda4 7F5A 4687 A363 Cdedba51A2A3
Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, işadamlarıyla sohbet ederek, “Her işletme bir istihdam demektir. Her fabrika bir kaledir. Ülkemizi üreterek savunacağız.” dedi. Ayrıca, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 5000 kişinin istihdam edildiğini belirterek, şehrin kalkınmasında sanayinin önemine vurgu yaptı. Sanayinin gelişmesi ve istihdamın artması için işadamlarının önünün açılması gerektiğini vurguladı.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak