Sakarya Hendek'te Trabzonlu Seyisoğlu Ailesinin Piknik Günü, Rümeysa Seyisoğlu'nun Trajik Ölümüyle Sonuçlandı Sakarya Hendek'te Trabzonlu Seyisoğlu Ailesinin Piknik Günü, Rümeysa Seyisoğlu'nun Trajik Ölümüyle Sonuçlandı

Raylı Sistem ve Güney Çevre Yolu gibi mega projelerin hayata geçmesi için büyük gayret gösteren Başkan Genç, şehir içi trafiğin rahatlaması konusunda da kararlı adımlar atıyor. Bu kapsamda Genel Sekreter Gürkan Üçüncü başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Tonya Devlet Hastanesi’nin ulaşım sorunu, mevcut hatların uzatılmasıyla çözüme kavuşturuldu. Ayrıca turizm sezonunun yaklaşmasıyla beraber şehir merkezinde trafik sirkülasyonunun sağlıklı işleyebilmesi ve gelişigüzel karavan parkının önlenmesi konularıyla ilgili rapor hazırlanması kararlaştırıldı.

"Daha Yaşanabilir Bir Trabzon İçin"

Ulaşım konusundaki hassasiyetini vurgulayan Başkan Genç, "Trabzon'un her köşesine hizmet götürme misyonuyla hareket ediyoruz. Ulaşım, şehirlerin yaşam damarlarından biri olarak bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu sebeple, Trabzon'un ulaşım altyapısını güçlendirme ve şehrin hareketliliğini artırma hedefiyle kararlı bir şekilde adımlar atmaya devam ediyoruz," dedi.

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte kent nüfusundaki artışı karşılamak adına sürdürülebilir bir ulaşım imkanı sunmanın öncelikleri olduğunu belirten Genç, "Amacımız, şehrimizi modern, erişilebilir ve çevreci bir ulaşım modeliyle donatmak ve Trabzon'u uluslararası standartlara uygun bir şehir haline getirmektir. Bu yolda, hem şehrimizin mevcut ihtiyaçlarını karşılamak hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Trabzon bırakmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak