Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) faaliyet gösteren firmaları motive etmek ve onlara yeni olanaklar tanımak amcayla, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusu (OSBÜK) tarafından gerçekleştirilen OSB Yıldızları Araştırması’nda 11 farklı kategoride 116 firma Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’dan ödüllerini aldı.  Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalardan; Çelebi Plastik, “OSB’lerde İhracatını En Çok Artıran Firma” kategorisinde ikinci olurken, aynı kategoride Politek Ambalaj ve Su Ürünleri sekizinci olarak ödüllendirildi.  TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi ise “Hava kargo ile en çok noktaya en yüksek tonajlı taşıma gerçekleştiren firma” unvanıyla “Turkish Cargo Özel Ödülü”ne layık görüldü. 

BAKAN KACIR TAKDİM ETTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın takdim ettiği ödülleri Çelebi Plastik adına Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Politek Ambalaj ve Su Ürünleri adına Genel Müdür Tayfun Denizer, TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi adına ise Yönetim Kurulu Temsilcisi Murat Alemdaroğlu aldılar. 

BAŞARI DİLEDİ

Tüm firmaları tebrik eden Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Dursun Ali Sakarya, “Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan OSB’ler ve OSB’lerde faaliyet gösteren firmalar hakkında yapılan doğru kaynaklara ve verilere dayalı tek resmi çalışma olan bu araştırma, OSB’lerdeki firmaların performansını tüm Türkiye’ye ve dünyaya anlatacak etkin bir referans kaynağı oluşturuyor. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir yarışmada ödüllendirilen ve dereceye giren tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak