Havalimanı Başmüdürü Mahmut Kuleli Bey'in bizzat katılım sağladığı eğitimler, bu hafta Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Kampüsü konferans salonunda devam etmektedir.

Eğitimler, Yönetim ve Davranış Bilimleri Uzmanı olan Havalimanı Şube Müdürü Dr. Burhan Çapan tarafından verilmekte olup; Hizmet Alımı Personellere yönelik olarak Kurum Kültürü, Kurumsal Aidiyet, Motivasyon ve İletişim vb konuları kapsamaktadır.

Dr. Çapan konuşmalarında; Kurallar, Binalar, Teknolojiler devamlı surette değişim yaşamakta ve yenilenmeye ihtiyaç duymaktadır. insan kaynağı ise kaliteli hizmetin ve sürdürülebilir başarının en önemli unsurudur. Dolayısıyla değişme uyum sağlamak ve sürdürülebilir başarı için tüm etki faktörlerini eşgüdümlü hale getirmemiz şarttır.

Sakarya Hendek'te Trabzonlu Seyisoğlu Ailesinin Piknik Günü, Rümeysa Seyisoğlu'nun Trajik Ölümüyle Sonuçlandı Sakarya Hendek'te Trabzonlu Seyisoğlu Ailesinin Piknik Günü, Rümeysa Seyisoğlu'nun Trajik Ölümüyle Sonuçlandı

Şu veyahut bu unvan, şu birim değil; topyekûn bir aile ve sistem anlayışıyla çalışanlarımızı her daim dinamik ve bilgi gücüne sahip hale getirme çabası içerinde olduklarını belirtti.

Editör: Birol Sancak