Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu iş birliğiyle Ankara'da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği büyük ilgi gördü. Trabzon Büyükşehir Belediyesi standında bir araya gelen hemşehrilerle sohbet eden Başkan Genç, aynı zamanda şehirde planlanan yatırımlar ve projeler hakkında bakanlıklarda görüşmelerde bulundu.

Ankara'da yapılan tanıtım günlerinin şehre katkı sağladığını ifade eden Başkan Genç, Trabzon'un doğal güzelliklerini, tarihi yapılarını ve kültürel değerlerini ziyaretçilere tanıtmanın önemine değindi. Ayrıca, gelecek tanıtım günlerini Trabzon'da düzenlemeyi arzuladığını belirterek, şehrin gücünü ve potansiyelini daha geniş kitlelere göstermeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması

Başkan Genç, festivalin Trabzon'u daha da parlatacağını ve ulusal ve uluslararası alanda adından daha fazla söz ettireceğini ifade ederek, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Trabzonlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar konseriyle sona erecek.





Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN