Vali Yıldırım, ilk olarak Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti ve Vakıf Müdürü Serpil Harput'tan vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra, Açık Kapı Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Yıldırım, Şube Müdürü Yakup Seyyar'dan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi edindi.

E3173D5F 5D99 4823 901A 382284D8B63D

Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Vali Yıldırım, ziyaretlerine devam ederek İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada kurum amirleri Filiz Kazan ve Hakan Abay'dan yapılan çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Fff72249 777A 478D 8F32 5382C487Ea79

Sonrasında, Vali Yıldırım İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti ve Müdür Ertuğrul Atalı ve personeliyle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yıldırım'ın son durağı İl Göç İdaresi Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Ramazan Latifoğlu ve personeli ile bir araya gelerek göç ve göçmenlerle ilgili yapılan çalışmaları inceledi.

Ff9A6Aac F425 475B Affe 185F3Bc899C1

Son olarak, Vali Aziz Yıldırım, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İl Müdürü Yunus Karaman'dan ildeki sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere dair yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yıldırım'ın kurum ziyaretleri, şehirdeki önemli kamu hizmetlerini yakından takip etme ve kurumların işleyişine katkı sağlama amacıyla gerçekleştirildi.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak