Trabzon'da 619 Bin 603 Seçmen Yarın Sandık Başına Gidiyor

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği oy kullanma saatleri olan 07.00-16.00 arasında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Trabzon'da oy verme işlemi sırasında tüm umumi eğlence yerleri kapalı olacak.

Seçmenlerin kullanacağı oy pusulaları renklerine göre ayrılacak. Büyükşehir belediye başkanlığı için oy pusulası beyaz, il genel meclisi üyelikleri için turuncu, belediye başkanlığı için mavi ve belediye meclisi üyelikleri için sarı renkte olacak. Seçmenler tüm oy pusulalarını tek zarfa koyacaklar.

Trabzon'da Berber Ücretlerine Zam Geldi! İşte Yeni Saç Kesim Fiyatları Trabzon'da Berber Ücretlerine Zam Geldi! İşte Yeni Saç Kesim Fiyatları

Trabzon'da en fazla seçmen sayısı merkez ilçe olan Ortahisar'da bulunurken, Ortahisar ilçesinde 232 bin 434 seçmen 721 sandıkta oy kullanacak. En az seçmenin bulunduğu ilçe ise Dernekpazarı olacak. Bu ilçede 3 bin 627 seçmen 16 sandıkta oy kullanacak.

Oy kullanma sürecinde Trabzon genelinde binin üzerinde polis ve jandarma ekibi seçimin huzur içinde geçmesi için görev yapacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK