Trabzon’da 24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve vatandaşlar katıldı. 

"Kadrajını Sağlığa Çevir" Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu "Kadrajını Sağlığa Çevir" Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu


BAŞLANGIÇ OLACAK
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı “Bu festival bizler için çok önemli. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kültür ve sanat derinliğimizi biraz daha duyurmamız geliştirmemiz gerekiyor. Ankara'daki etkinliği daha kültür ağırlıklı yapmak istiyoruz. Trabzon'da etkinlikler yapmak istiyoruz. Kendimizi geliştirecek bir sürecin başlangıcı olmasını diliyorum. Bu sektörde gelişmiş yetişmiş bir sanatçımızsınız. Çalışmalarınız bütün bölgemizi etkileyecek. Saha çok kültür etkinliği daha çok turizm etkinliği yapılmasına vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Festival 15 Mayıs’ta sona erecek.


Kaynak: HABER MERKEZİ