Akçaabat’ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti Akçaabat’ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Operasyon kapsamında, fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen bireyler ile bu faaliyetlere aracılık eden kişiler ve yer temin edenler polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahısların, fuhuş faaliyetlerine katıldıkları tespit edildi ve gerekli adli işlemler başlatıldı.
Yakalanan şahısların sağlık durumlarının belirlenmesi amacıyla AIDS, Frengi, Hepatit gibi bulaşıcı hastalıkları taşıyıp taşımadıklarının tespiti için hastaneye sevk edildiği belirtildi. Ayrıca, şahıslar hakkında "Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama" suçundan adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.
Operasyon kapsamında düzenlenen evrakların, gerekli idari işlemler için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği açıklandı. Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin hassas denetimleri ile fuhuşla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT