Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TLYD Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman, merhum sanatçının oğlu Ali Kazancıoğlu, çeşitli müzik derneklerinin başkanları ve kültür ve sanata gönül vermiş birçok katılımcı, konseri izledi.

Whatsapp Image 2024 01 29 At 13.29.52

Programın sunuculuğunu Yasemin Uzun üstlendi ve programı şef ve bestekar Özdemir Hafızoğlu yönetti. Konserde, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Trabzon'un sevilen sanatçılarından Salih Kazancıoğlu'nun en sevdiği Hicaz ve Kürdilihicazkar makamlarından eserler seslendirildi.

Konser, iki bölümden oluştu. Birinci bölümde Beduh Atakan, Duygu Şahin Dülber, Erol Aslan ve Gökşen Terzi sahne aldı, ikinci bölümde ise Ali Kemal Mumcu, Gizem Sağlam Bülbül ve İlhan Yavuz performans sergiledi. Konser boyunca duygu dolu anlar yaşandı ve katılımcılar, Salih Kazancıoğlu'na olan vefalarını bir kez daha gösterdiler.

Whatsapp Image 2024 01 29 At 13.29.51

Programın sonunda TLYD Başkanı Kenan Atalay, merhum Kazancıoğlu'nun oğlu Ali Kazancı'ya plaket takdim etti ve AKSMD Başkanı Adil Kolaylı'ya çiçek verdi. Atalay, yaptığı konuşmada Salih Kazancıoğlu'nu en güzel şarkılarla anmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, programda yaptığı konuşmada vefanın önemine vurgu yaparak, gece boyunca sergilenen sanatın güzelliğine dikkat çekti ve bu güzel etkinliği düzenleyen dernekleri teşekkürle selamladı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT