Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Yaylacık Kavşağı, Akçaabat ilçesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi önünde bulunuyor ve akşam saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. Trabzon istikametinden Akçaabat'a seyreden bir sürücü henüz plakası ve kimliği belirlenemeyen bir otomobil ile Yaylacık Kavşağı'nda akaryakıt istasyonu önünde kaza yaptı. Araç, akaryakıt istasyonunun duvarlarına çarparak durdu ve sürücü yaralandı.

Durumun daha da kötüye gitmesini engelleyen bir nokta ise aracın istasyona birkaç metre mesafede durmasıydı. Bölge sakinleri, kavşağın yanlış uygulamalarla dolu olduğunu dile getirerek, uzun zamandır çözüm beklediklerini ve yetkililerin artık bu soruna çözüm bulması gerektiğini ifade ettiler. Kavşakta düzenli olarak kazaların yaşandığını ve hatta ölümlü kazaların bile gerçekleştiğini belirterek, daha fazla can ve mal kaybının önlenmesi gerektiğini vurguladılar.

Kazada yaralanan sürücü ambulansla Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırıldı.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak