Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti. Öğrenciler, başarılarıyla Erzurum Bölge Finalleri'nde önemli dereceler elde etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da önemli istişarelerde bulundu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da önemli istişarelerde bulundu

Kimya alanında birincilik, yazılım alanında ikincilik, matematik ve biyoloji alanlarında ise üçüncülük elde eden Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, toplamda 4 dereceyle Trabzon ilini başarıyla temsil etti. Öğrencilerin başarısında emeği geçen danışman öğretmenlerine de teşekkürler edildi.

Okul Müdürü Selçuk İslamoğlu, öğrencilerin başarılarını kutlayarak, finallerde elde ettikleri derecelerle gurur duyduklarını belirtti. İslamoğlu, öğrencilerin yeni deneyimler kazandığı ve güzel hatıralar biriktirdiği bir ortamda bulunduklarını ifade ederek, bölge finallerinin başarılı ve keyifli geçtiğini vurguladı.

Öğrencilerin kazanımlarının büyük olduğunu belirten İslamoğlu, organizasyonun güzel ve başarılı bir şekilde gerçekleştiğini dile getirdi. Emeği geçenleri tebrik ederek, öğrencilere bundan sonraki başarılarında da başarılar diledi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA