Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı
Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından siyah-beyazlılar, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı.

Santos'un Performansı
Portekizli teknik adam, Beşiktaş'ın başında 16 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Santos, beklenen performansı gösteremedi.

Sezon Sonuna Kadar Serdar Topraktepe
Santos'un ayrılığının ardından, Beşiktaş sezon sonuna kadar teknik sorumlu olarak Serdar Topraktepe'nin göreve getirildiğini duyurdu.

Abdullah Avcı transferde ısrarcı Trabzonspor'da yerli transferde gözler eski futbolcuya döndü Abdullah Avcı transferde ısrarcı Trabzonspor'da yerli transferde gözler eski futbolcuya döndü

Beşiktaş, Serdar Topraktepe'ye emanet- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Sürpriz Şenol Güneş Hamlesi
Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör Şenol Güneş ile fikir alışverişinde bulunmak için iletişime geçti. Güneş, Beşiktaş'ta daha önce büyük başarılara imza atmış ve siyah-beyazlıları iki kez Süper Lig şampiyonluğuna taşımıştı.

Toplantı Yapılacak
Haberde, Başkan Hasan Arat'ın, yönetim kurulu ile bugün veya en geç yarın bir toplantı yaparak teknik direktör konusundaki bilgileri paylaşacağı belirtildi. Toplantının ardından, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için daha somut adımlar atılması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK