Süper Lig Heyecanı Devam Ediyor; Başakşehir ve Trabzonspor'da İse 3. lük Savaşı Devam Ediyor, İşte Muhtemel 11'ler Süper Lig Heyecanı Devam Ediyor; Başakşehir ve Trabzonspor'da İse 3. lük Savaşı Devam Ediyor, İşte Muhtemel 11'ler

Maçlardaki performansının idmanlardaki performansıyla örtüşmediği ve kalecinin artık tedirgin durduğu gözlemleniyor. Trabzonspor'un yeni sezon için Uğurcan Çakır'a alternatif arayışı içinde olduğu belirtilirken, kiralıkta olan Taha'nın geri çağrılacağı ve kaleci Onuralp'in takımda tutulacağı konuşuluyor. Ayrıca, Trabzonspor'un Rizespor'un kalecilerinden birini transfer etmeyi veya liglerdeki yabancı kalecilerden birini transfer etmeyi düşündüğü ifade ediliyor.
Maç sonrasında Uğurcan Çakır'ın Samsunspor teknik direktörünün sevincini engellemeye yönelik hareketi de taraftarlar arasında eleştirildi. Taraftarlar, "Bir maçı da sen al ve sonrasında da sevin. Trabzonspor'u yenen takım elbette sevinecek. Fenerliler sevinirken ortalıkta gözükmedin." yorumlarıyla Çakır'ı eleştirdiler.

Muhabir: BİROL SANCAK