Hatayspor galibiyetiyle birlikte oluşan umut dolu bir hava takımı sarmış durumda. Kadro sıkıntılarından kaynaklı yaşanan zorlu süreci geride bırakmaya başlayan Trabzonspor, iç saha ve deplasmanda istenmeyen sonuçlar alıyordu. Özellikle son iki deplasman maçında gol atamadan kaybetmeleri dikkat çekiyordu.

Opta verilerine göre, Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son iki karşılaşmayı gol atamadan kaybeden Trabzonspor, bu kötü istatistiği Pendikspor maçıyla sonlandırmayı hedefliyor. Bordo-Mavililer, en son Nisan-Ekim 2016 arasındaki beş maçlık süreçte böyle bir seriyi yaşamıştı. Teknik ekip ve oyuncular, bu istatistikleri geride bırakarak deplasmanda gol atarak galip gelmeye odaklanmış durumda.

Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması

Pendikspor karşısında alınacak galibiyet, Trabzonspor'un hem moralini yükseltecek hem de Avrupa hedefine ulaşma yolunda önemli bir adım olacak.

Editör: Birol Sancak