Trabzonspor & Gaziantep FK'yı Devirecek, İşte Muhtemel İlk 11'ler : Fırtına Hazır! Trabzonspor & Gaziantep FK'yı Devirecek, İşte Muhtemel İlk 11'ler : Fırtına Hazır!

Başkan Doğan, özellikle teknik direktörleri Abdullah Avcı'nın göreve gelip gitme sürecine değinerek, "Hocamızın gidip gelme süreci bence zarar verdi. Şampiyon bir teknik adama her yerde daha fazla sabır gösterilmeli. Biraz daha sabırlı olmalıydık, olamadık. Hepsini tecrübe ettik. Çok daha iyi günler yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Transfer konusuna da değinen Başkan Doğan, Nwakaeme'nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı olarak Nwakaeme'nin transferi için görüşmelerin devam ettiğini ve oyuncuyu sevdiklerini belirten Doğan, Abdullah Avcı'nın da bu transferi istediğini dile getirdi.

Ayrıca, Başkan Doğan, transfer politikaları hakkında da bilgi verdi. "Ara oyuncu almamaya karar verdik" diyen Doğan, ya direkt kaliteli oyuncuları transfer edeceklerini ya da potansiyeli yüksek genç yeteneklere şans vereceklerini ifade etti. Trabzonspor taraftarının sahada kaliteli ve heyecan veren oyuncular görmek istediğini vurguladı.

Başkan Doğan, transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kontenjanın önemli olduğunu belirterek, maliyetler uygun olursa bu dönem 3 futbolcunun transfer edilebileceğini, hatta tek de bir oyuncunun alınabileceğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor taraftarları, Başkan Doğan'ın açıklamalarıyla transfer beklentileri ve kulüp geleceği hakkında umutlu bir şekilde beklemeye devam ediyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT