Trabzonspor'a Beklenen Yıldız Transferden Şok Açıklama Geldi: "Bırakın Oynasın!" Trabzonspor'a Beklenen Yıldız Transferden Şok Açıklama Geldi: "Bırakın Oynasın!"

Başkan Doğan, şampiyonlukların Trabzonspor için geleneksel hale gelmesi gerektiğine vurgu yaparak, camianın birlik olması gerektiğini belirtti. Gelecek sezon için ekonomik olarak hazır olunması gerektiğini ifade eden Doğan, takımın kadrosunu oluşturma sürecine şimdiden başladıklarını ve transferlerin ekonomik boyutunun da önemli olduğunu dile getirdi. Amacın, taraftarlara yeniden şampiyonluk sevinci yaşatmak ve Trabzonspor bayrağını gökyüzünde dalgalandırmak olduğunu belirtti.
Ayrıca, Trabzonspor'un ekonomik sorunlarının çözülmesi gerektiğini ve borçların kapatılması için çalıştıklarını söyledi. Kulübün ekonomik refahı ve altyapısının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, bu konuda taraftarlardan manevi destek istedi. Önlerindeki sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Başkan Doğan'ın yanı sıra Teknik Direktör Abdullah Avcı da, gelecek sezon için hedeflerini ve takımın oluşturulma sürecini detaylarıyla açıkladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY