Sevgili Okurlar, Bundan birkaç yıl önce idi. Sadi hoca şunu söylemişti. Elimde Barcelona gibi bir kadro var. İşte o kadronun içindeki isimlerden ikisi geldi ve Trabzonspor’un önemli parçası oldular.
Yusuf Yazıcı Gümüşhanespor yenilgisinden sonra keşfedildi. Müthiş bir fiziği var.
Abdulkadir Ömür’ü de Sadi hocaya sahaya sürmüş ve Ziraat Türkiye Kupasında oynatmış idi. Çok teknik fakat ağırdı. O Abdülkadir, nasıl çalıştı ise sezon başı kampını da yedi ve hızlandı.
Göztepe maçının son 5 dakikasında izledim. Sağ kenarı arı gibi işledi.
Sevmediğim kelimedir ‘ben yazdım oynadı, ben yazdım oldu.’ Güncel yazımın altına 10 dakika kadar erken girse idi Trabzonspor kaybetmez idi diye yazdım.
Trabzonspor yöneticilerine de söyledim.
Gençlerbirliği maçında ikinci 45’de oyuna dahil oldu. Hemen Burak’a servisi yaptı, Burak geç kaldı. Sonrasında Olcay’a alda at dedi ve skoru dengeledi.
Hep oyunun içinde kaldı.
Şimdi, Trabzonspor yönetimini uyarıyorum.
Sadi hoca 2 oyuncu daha var demiş.
2’si de Trabzonspor’da banko oynar. Bunlardan birisi Arsinspor’da stoper Mücahit Çakır, diğeri ise Cafer Tosun imiş. Takip edin ve değerledirin.
Bir de ben ekleyeyim. Nerede Oğuzhan Acar? Şanlıurfa’ya gitmiş. Bence o da oyun disiplinini yakalar ise Trabzonspor’un geleceğini kurtaracak isimlere katılır. Sosa tamam. Ama bırakın 5 milyon avro bonservis bedellerini.
 
 ‘DEDE KAZANDIK!’
 
Gazeteci Yazar Sadık Albayrak İstanbul’da yaşarken çocuklarını Trabzonsporlu tutabilmek için çok fedakarlıklar yaptı. Hem Berat hem de Serhat iyi birer Trabzonsporlu oldular.

Onlar da çocuklarını aynı yoldan ilerletiyor. Enerji Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak Liverpool maçına oğlu Mehmet Akif’le gelmişti. O maçta üzülmüştü Mehmet Akif. Arada Trabzonspor sıkıntılar çekti.

ir ara Mehmet Akif dayanamadı Dedesi Tayyip Erdoğan’ı arayarak ‘Cüneyt Çakır ne yapıyor dede’ diye sordu. Tayyip bey de  ‘Oğlum o iyi hakemdir. Hata olabilir’ diyerek torununu sakinleştirdi.

Berat Albayrak geçen Pazar günü de sürpriz yaptı. Kimseye haber vermeden özel bir araçla birlikte oğlunu da yanına alıp Akyazı’dan girdi ve locasına çıktı. Maçı izledi. Mehmet Akif galibiyetin müjdesini dedesine verdi ve Babası ile birlikte geri döndü. İşte Trabzonspor sevgisi ve Sadık abinin çocukları ve torunları. Maşallah.
 
ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL
 
Hekimoğlu ailesinin mensupları mütevazi ve cana yakın insanlardır. Ailenin Lideri Celal Hekimoğlu bu sıralar yoğun bakımda. Yıldızlı Medical Park’ta. Allah şifa versin. Trabzonspor’da Muhammer Usta ile Celil Hekimoğlu birlikte yola çıkmadı mı? İlk kongrede Hacıosmanoğlu kazandı, ikinci kongrede ise kılpayı Usta.
Celil Hekimoğlu, Usta seçildikten yaklaşık 6 ay sonra Trabzonspor’a bir daha aday olmayacağını ifade etti. Çoğu kişi taktik diye düşündü. Ancak o rakamlarla cevap verdi: ‘Trabzonspor’un şampiyon olduğunu düşünün şampiyonluk TFF primi yayın geliri, Şampiyonlar ligi geliri, reklamlar, seyirci hasılatı hepsini hesaplıyorum 180 milyon TL gelir yapıyor. Trabzonspor’un sadece personel gideri yıllık 36 milyon TL. Toplamda oyunculara ödenen, banka faizleri, özel uçaklar, tesis giderleri, deplasman masrafları vergiler vs 250 milyonu buluyor. Kim nereye talip olacak. Ben Hekimoğlu Doğanspor’u büyüteceğim. Eşim ve çocuklarımla da locamda Trabzonspor’un başarılarını takip edeceğim.’
Hadi şimdi siz Celil Hekimoğlu taktik yapıyor deyin.
 
SEN DE Mİ BRİTÜS!
 
Evet, yıllarca Trabzonspor sayesinde ekmek yedin. Ama şimdi daha büyük oynamak için, televizyonlarda koltuk işgal etmek için sallıyorsun!
Trabzonspor 1-0’dan 3-1 maç almış.
Trabzonspor’un yıldızlarını Dünya konuşur olmuş, senin yaptığına bak! Hangi yıkım ekibi bilgilendirdi seni!
Trabzonspor’dan Abdülkadir’i konuş, Yusuf Yazıcı’yı konuş.
Olcay grup yapmış.
Vay be ne keşif!
Senin bir tavrın ve tarzın varrı. Seni buralarda tutan da o tavrın ve tarzın.
Yoksa çok ahım şahım konuşan ve yazan da değilsin yani.
Trabzonspor camiası ayağa kalkar ise seni o koltukta oturtmaz.
Bunu bil! Bu ülkede artık Aziz’in değil Sultan Süleyman’ın kılıcı kesiyor,
TRT’de konuşuyor isen onun sayesinde olduğunu da unutma. 15 Temmuz’da herkes kaçtı, TRT’yi Soylu kurtardı..
 
CEYLAN GİBİ!
 
Trabzonspor 5.haftada Başakşehir ile İstanbul’da karşılayacak. Taraftarlar maça çok büyük ilgi gösteriyorlar. Başakşehir Trabzonspor’la denk bir kadroya sahip. Ancak Burak’ın olmayışı bu maçta bizim eksiğimiz. Rodallega 11’de çıkacak ve Tabzonspor’un gol umudu olacak. Rodallega Ceylan gibi oyuncu. Güveneceğiz ve göreceksiniz İstabul’dan da golle dönecek. Sonuç. Her sonuca hazırız.
 
BURAK İÇİN SABIR
 
Milli takımın Hırvatistan maçı çok önemli idi. Ülke için Burak riske edildi ve sonrasında da sakatlandı. Şimdi 3 hafta yok. Bence 5 hafta beklensin ve tam hazır olarak dönsün. Sabredeceğiz ve sağlam Burak’la kazancağız. O çok özel oyuncu.
 
BİRAZ DA NOSTALJİ GEÇMİŞ OLSUN YURDAKUL
 
Trabzonspor’un ilk oyuncularından. 70 yaşının üzerinde olmasına rağmen halı sahada yıllarca döktürdü. Hocam şimdi biraz rahatsızlanmış. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz.