Trabzon'da Şampiyonluk Coşkusu: U19 Takımı Zaferle Döndü Trabzon'da Şampiyonluk Coşkusu: U19 Takımı Zaferle Döndü

Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçta sakatlanan Mert Hakan Yandaş'ın, Trabzonspor maçında oynayacak durumda olmadığı açıklanmıştı. Ancak sakatlığına rağmen Trabzon'a getirilen Yandaş'ın kamp kadrosunda olmamasına rağmen Trabzonspor maçında esame listesine eklenmesi dikkat çekmişti. Bu durum, Fenerbahçe'nin Trabzon'a gelişiyle birlikte Mert Hakan Yandaş üzerinden algı operasyonlarına başladığı şeklinde yorumlanıyor.
Müsabaka boyunca teknik direktör gibi saha kenarında görüntülenen Yandaş'ın, Trabzonsporlu oyuncularla ve yedek kulübesiyle münakaşalara girdiği ve Bordo-Mavili tribünleri kışkırtıcı hareketlerde bulunduğu görüntülerde kaydedilmişti. Müsabaka sonrasında saha içine girip takım arkadaşlarını toplayıp Trabzonsporlu futbolculara ve taraftarlara misilleme yaparcasına sevinç gösterilerinde bulunması da dikkat çekmişti.
Taraftarların sahaya girmesinin ardından yedek kulübesine kaçarak giden ilk Fenerbahçeli futbolcunun Mert Hakan Yandaş olduğu gözleniyor. Şimdi akıllara gelen sorular ise Mert Hakan Yandaş'ın sakat olmasına rağmen neden Trabzon'a getirildiği ve neden yedek kulübesinde yer aldığı. Ayrıca daha önceki benzer hareketlerinin de göz önünde bulundurulmasıyla bu durumun nasıl yorumlanacağı merak konusu.

Muhabir: AYŞE SANCAK