Bu maç öncesi son 4 maçında 1 beraberlik 3 mağlubiyet alarak sadece 1 puan toplayan ve son 3 maçını da kaybeden Fırtına, Beşiktaş maçını çıkış maçı olarak görüyor. 

Ezeli rakibi karşısında galip gelerek kötü grafiğine son vermek isteyen Trabzonspor, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. 3 puan adına tek yürek olan Bordo-Mavililer, zafer yemini etti. Öte yandan Trabzonspor, üçüncülük yarışındaki direkt rakibi olan Beşiktaş’a puan kaybetmek ve avantajı rakibine kaybetmek istemiyor. 

AVCI MOTİVE EDİYOR

Uğurcan Çakır Transferinde Hareketli Günler; Avrupa ve Suudi Arabistan Kulüplerinden İlgi Uğurcan Çakır Transferinde Hareketli Günler; Avrupa ve Suudi Arabistan Kulüplerinden İlgi

Teknik direktör Abdullah Avcı da oyuncularıyla sık sık yaptığı görüşmelerde Beşiktaş maçının önemini anlatarak öğrencilerini hatalar konusunda uyarıyor. Avcı, “Ligde 4 maçtır taraftarımızı üzüyoruz. Beşiktaş maçı artık bizim için bir çıkış maçı. 4 maçta yaptığımız hatalarımızın farkındayız, analizlerimizi yaptık. Beşiktaş karşısında bu hataları tekrarlamadan kötü grafiğimizi geride bırakmamız gerekiyor. 

Enerjimiz yüksek olmalı. Yüksek enerjiyle Beşiktaş maçına çıkarsak galip gelmememiz için hiçbir neden yok” sözleriyle oyuncularını motive ediyor. Öte yandan Abdullah Avcı, Beşiktaş’a karşı rakip olduğu 24 karşılaşmada 9 galibiyet 9 beraberlik elde ederek 1,50 puan ortalaması tutturdu.

TAKA/Nurgül Günaydın

Editör: Ayşe Sancak