Karşılaşmanın henüz 12. dakikasında Sorescu’nun golüyle geriye düşen Trabzonspor, 21. dakikada ise Denis Draguş’un golüne engel olamadı ve skor 0-2 oldu. İlk yarıda 2 farklı geriye düşen Fırtına, hem hücumda hem de savunmada çok kötü bir görüntü verdi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan, Bir Trabzonlu Transfer Daha Geliyor: Listenin En Başında... Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan, Bir Trabzonlu Transfer Daha Geliyor: Listenin En Başında...

Müsabakanın ikinci yarısında ise bambaşka bir Trabzonspor vardı sahada. Trezeguet ile Umut Güneş’in oyuna dahil olmasıyla oyunu rakip yarı alana yıkan Trabzonspor, 50. dakikada Onuchu ile gol perdesini açtı ve skoru 2-1’e getirdi. 65’te Enis Bardhi mükemmel bir gole imza atarak skoru 2-2 yaptı. Ardından 66 ve 68. dakikalarda Nijeryalı golcü Onuachu yine sahnedeydi. Yıldız golcü üst üste fileleri havalandırarak Trabzonspor’u 4-2’lik üstünlüğe taşıdı. İki farklı üstünlüğü yakalayan Trabzonspor bu kez kontrollü oyuna döndü. Rakibine pozisyon vermeyen Fırtına, farkı açabileceği pozisyonlar da buldu. Karşılaşmayı 2-0 geriden gelerek 4-2 kazanan Trabzonspor lig üçüncülüğü yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı ve puanını 58 yaptı.

STAT: Papara Park

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu**, Aleks Taşçıoğlu**, İbrahim Bozbey**

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Meunier***, Mendy***, Denswil***, Arif Boşluk**, Berat Özdemir* (Dk.46 Umut Güneş**), Enis Bardhi***, Edin Visca*** (Dk.75 Mislav Orsic**), Nicolas Pepe** (Dk.75 Fernandez**), Fountas* (Dk.46 Trezeguet***), Onuachu**** (Dk.80 Enis Destan*)

GAZİANTEP: Nita*, Ertuğrul* (Dk.84 Ömürcan*), Arda Kızıldağ*, Djilobodji*, Mbakata*, Nkoulou* (Dk.75 Bikel*), Monteiro* (Dk.75 Ogün Özçiçek*), Maxim**, Sorescu**, Mustafa Eskihellaç** (Dk.84 Gradel*), Denis Draguş** (Dk.90 Badji?)

GOLLER: Dk.12 Sorescu, Dk.21 Denis Draguş (Gaziantep), Dk.50-66-68 Onuachu, Dk.65 Enis Bardhi (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Maxim, Ogün (Gaziantep), Enis Bardhi, Onuachu (Trabzonspor)

Editör: Birol Sancak