Trabzonspor, devre arasında sadece Thomas Meunier'i kadrosuna katarak transferde sınırlı bir hamle yapmıştı. Ancak, gelecek sezonun kadro yapılanması için şimdiden harekete geçen bordo-mavililerin, teknik direktör Abdullah Avcı'nın belirleyeceği isimlere yönelik çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi. Deneyimli çalıştırıcının, sezonun son bölümü yaklaşırken yönetim kuruluna takımda kalması ve gitmesine onay vereceği oyuncular hakkında bilgi vereceği belirtildi.

Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Avcı ile Başkan Doğan arasında gerçekleşecek görüşmede, gelecek sezon uygulanacak 12 yabancı kuralı için yapılması gerekenlerin de masada olacağı ifade edildi. Trabzonspor'un, gelecek sezon için şampiyonluk hedefine doğru adımlarla ilerlemek için titizlikle çalıştığı ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadro oluşturma sürecinde aktif rol oynadığı belirtiliyor.

Editör: Birol Sancak