Teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle ilgilendiği belirtilen genç oyuncunun Trabzonspor'a olan ilgisinin diğer büyük Türk kulüplerinin ilgisine rağmen güçlü olduğu ifade ediliyor.

Trabzonspor'un Transfer Hedefi

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen Cihan Çanak'ın Trabzonspor'a olan ilgisinin ön planda olduğu biliniyor. Türkiye U21 Milli Takımı formasını da giyen ve aslen Trabzonlu olan genç yetenek, Standard Liege'de 61 numaralı formayı terletiyor. Trabzonspor'un scout ekibinin detaylı bir rapor hazırladığı ve oyuncunun Trabzonspor formasını giyme hayalinin olduğu belirtiliyor.

Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar... Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar...

Milli Takım Tercihinin Etkisi

Cihan Çanak'ın kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor ve Trabzonspor'un yeni sezon öncesi oyuncu için girişimde bulunması bekleniyor. Oyuncunun yanı sıra Ajax ve Dortmund'un da ilgisini çektiği biliniyor. Belçika Pro Lig'de 20 maça çıkıp 2 asist yaparak katkı sağlayan genç oyuncunun milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanması ülkede ses getirmişti. Trabzonspor'un, genç yeteneği kadrosuna katma konusundaki kararlılığı dikkat çekiyor.

TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Birol Sancak