Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’da hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın peşinde olan Bordo-Mavili ekip transferde özellikle orta saha ve hücum hattı üzerinde duruyor. 

Orta sahayı temaslı ve sert oynayan oyunculardan oluşturmanın peşinde olan Trabzonspor, İskoç ekibi Glasgow Rangers’ta forma giyen 30 yaşındaki İngiliz yıldız John Lundstram’ı gündemine almıştı. Glasgow Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Lundstram ile temas kurulmuştu. İngiliz oyuncuyu transfer etmekte kararlı olan Trabzonspor’un Lundstram’a yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. 

1461 Trabzon U19 Takımı, Antalya'da Final Maçlarına Hazırlanıyor 1461 Trabzon U19 Takımı, Antalya'da Final Maçlarına Hazırlanıyor

Glasgow Rangers’ın sözleşmesini uzatmak istediği yıldız oyuncuya İngiltere’den de tekliflerin olduğu belirtildi. Şartları zorlayan Fırtına, Lundstram’ı ikna etme adına girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da İngiliz oyuncuyu ısrarla istediği biliniyor. Bordo-Mavililer, Lundstram’dan cevap bekliyor.

Editör: Birol Sancak