Törende konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir, kulübün altyapısına verilen önemin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkanları Ertuğrul Doğan'ın liderliğinde altyapıya büyük önem verdiklerini vurgulayan Özdemir, genç oyuncuların başarılı bir şekilde yetişmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Beyazlı ise, iki genç oyuncuyu büyüten ve kulübe kazandıran ailelere teşekkür etti. Profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncuların başarılarına tanıklık etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Beyazlı, daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

1461 Trabzon FK'nın 1. Lig Mücadelesi: Sistemin Eleştirisi 1461 Trabzon FK'nın 1. Lig Mücadelesi: Sistemin Eleştirisi

Muhammed Ali Çamkerten, hayatının en önemli imzasını attığını belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti. Trabzonsporlu bir ailenin çocuğu olarak büyüdüğünü ve bu imzanın kendisi için gurur verici olduğunu dile getirdi.

Zekeriya Berk Bulut ise, Trabzonspor'a duyduğu çocukluk aşkıyla profesyonel sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Bu güzel yolculuğun ilk adımını attığı için gurur duyduğunu belirten Bulut, ailesine, hocalarına ve kulüp personeline teşekkür etti ve daha fazla çalışarak başarıya ulaşma sözü verdi.

Muhabir: BİROL SANCAK