Trabzonspor'un, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de oynayan deneyimli sol bek ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Alioski'nin, bu sezon sonunda Al Ahli ile sözleşmesinin sona ereceği ve bedelsiz olarak ayrılma olasılığının gündemde olduğu belirtiliyor.

6Af56717 Ff31 4669 Be8B 8Dbe081635Bc

Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Bordo-Mavililer, bu avantajı değerlendirmek amacıyla Alioski ile temasa geçerek ilk görüşmeyi gerçekleştirmiş durumda. Yapılan görüşmeler sonucunda Kuzey Makedonyalı oyuncu ile anlaşmaya varıldığı bildiriliyor. Alioski'nin, Al Ahli'den bonservisini alarak Trabzonspor'a katılması bekleniyor. Bu sezon 4 maçta forma giyen Alioski'nin 1 asisti bulunuyor. 2021 sezonunda da Trabzonspor'un ilgisini çeken Kuzey Makedonyalı sol bek, o dönem tercihini Al Ahli'den yana kullanmıştı. Geçen sezon ise Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olan deneyimli oyuncu, şimdi tekrar Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak