29 yaşındaki İspanyol oyuncu, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle yeni bir maceraya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Torres ile ilk temasa geçtiği ve olumlu geri dönüş aldığı belirtiliyor. Diğer teklifleri de değerlendiren Torres'in ikna edilmesi için kulüp yetkilileri yoğun çaba harcıyor.

Trabzonspor'un Seyircisiz Mücadelesi: Taraftarın Eksikliği Hissedildi Trabzonspor'un Seyircisiz Mücadelesi: Taraftarın Eksikliği Hissedildi

Torres, kariyerinin en olgun zamanlarında olduğunu belirterek, "29 yaşında, kariyerimin zirvesinde olduğum doğru. Kendimi daha olgun hissediyorum ve çok daha iyi tanıyorum. Bir yerde beş yıl çok fazla. Bu iyi bir çalışmanın sonucudur" şeklinde konuştu. Bu sezon 31 maçta görev yapan ve bunlardan 21'inde ilk 11'de sahaya çıkan İspanyol futbolcu, 2 asist yaparken, merkez orta saha pozisyonunda ve 10 numara ile sol kanatta da görev aldı. Torres'in 3 farklı bölgede başarılı performans sergileyebilmesi, Trabzonspor'un onu kadrosuna katma isteğini daha da artırıyor.

Editör: Birol Sancak