Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında bu akşam Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak ve Cihan Ayldın tarafından yönetilecek. 

Ancak Bordo-Mavili ekip, zorlu müsabaka öncesinde sakatlıklar ve milli takım görevleri nedeniyle bazı önemli oyunculardan yoksun olacak.

Abdülkadir Ömür, Umut Bozok, Denswil, Orsic, Trezeguet ve Pepe gibi oyuncuların kadroda yer alamayacak olması, Trabzonspor için zorlu bir görevin işaretini veriyor. Ligde 18 maçta topladığı 33 puanla 3. sırada yer alan Trabzonspor, Avrupa hedefine ulaşma adına sıralamadaki yerini korumak istiyor ve bu nedenle Samsunspor maçını kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor.

Fırtına, iç sahadaki galibiyet özlemine son vermek ve galibiyet serisi başlatmak için sahada tek yürek olacak. Ayrıca Trabzonspor, Süper Lig tarihinde 12+ kez konuk ettiği takımlar arasında en yüksek galibiyet oranını yakaladığı rakibi Samsunspor'a karşı (%84; 21G 2B 2M) üstün bir istatistikle çıkıyor. Son dört karşılaşmayı da 2+ gol atarak kazanarak bu üstünlüğünü sürdürmeyi hedefliyor.

STAT: Papara Park
HAKEM: Cihan Aydın
SAAT: 20.00
YAYIN: beINSPORTS

TRABZONSPOR

UĞURCAN
LARSEN
BANİYA
BENKOVİC
EREN
MENDY
BERAT
BAKASETAS
VİSCA
FOUNTAS
ONUACHU


SAMSUNSPOR

OKAN
HALUK
SATKA
ALİM
SONER
TAYLAN
BENNASSER
HOLSE
EMRE
DİAMATA
MOUANDİLMADJİ
TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak