Özellikle sakat oyuncuların yanı sıra Afrika Kupası'na giden ve kadro dışı bırakılan oyuncuların eksikliği nedeniyle yaşanan rotasyon sıkıntısı, taraftarlar arasında büyük rahatsızlık yaratmış durumda. Sakat oyuncuların iyileşme sürecinin belirsiz olması ve Afrika Kupası'ndaki oyuncuların dönüş tarihlerinin belli olmaması, sorunun büyümesine yol açtı.

4Adc2Fe4 7E3F 4Eef 8725 Daba789934C5

Üstelik bu süreçte Kourbelis ile Teklic'in kiralık olarak gönderilmesi, Larsen'in sözleşmesinin feshedilmesi ve Bakasetas'ın da gönderilmesiyle takımın içi iyice boşalmış görünüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ise her maç sonrası bu eksikliklere atıfta bulunarak çözüm üretmekten uzak bir görüntü sergiliyor.

63Af17C7 155C 4601 A8F7 6017B1C9E65C

Bu durum, Bordo-Mavili camiayı harekete geçirdi. Çaykur Rizespor maçının son bölümlerinde taraftarların "Yönetim istifa" tezahüratları duyuldu. Taraftar gruplarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda, yönetimi istifaya davet ettikleri görüldü. Sakat oyuncuların dönüş sürecinin belirsizliği, Afrika Kupası'na giden oyuncuların ne zaman döneceği belli olmazken, yönetim ve teknik direktörün bu durumu çaresizce izlemesi eleştiriliyor.

E7678937 Cca1 4A55 B9Ad 704Dd3515Bb5

Trabzonspor'un her kaybedilen maç sonrası özgüven kaybetmesi ve tükenmişlik sendromuna doğru yol alması, lig üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası hedeflerini tehlikeye sokuyor. Yönetimden, bu duruma acil çözüm bulunması yönünde çağrılar yapılıyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT