Avcı, “İnişli çıkışlı bir sezon yaşıyoruz. Ulaşılabilir olarak koyduğumuz lig üçüncülüğü ve kupada finali oynayıp kazanma hedefimize doğru devam ediyoruz. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini kazandık. Trabzonspor’un tarihi çok önemlidir. Trabzonspor bu ülkenin en güçlü şehirlerinden ve takımlarından bir tanesidir. Tarihinde 9 kez bu kupayı kazanmış bir Trabzonspor var. Umarım bunu 10. kez kazanarak kupayı müzemize götüreceğiz."

Sürmene’de 19 Mayıs Etkinliklerinde Gençlerin Ödüllendirilmemesi Tartışma Yarattı Sürmene’de 19 Mayıs Etkinliklerinde Gençlerin Ödüllendirilmemesi Tartışma Yarattı

Başarılı teknik adam, finale kalmalarından duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Son derece mutluyuz. Hedeflerimizden bir tanesi finale kalmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Benim teknik direktörlük kariyerimde de üçüncü finalim olacak. Umarım bunun karşılığını alacağız."

Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’yı da anan Avcı, “Efsanemiz Ahmet Suat Özyazıcı, Allah rahmet eylesin. Bütün kupaları alan bir teknik direktördü. Umarım bana da nasip olur."

Avcı, taraftarlarına verdikleri destek için teşekkür ederek şunları ekledi: "Taraftarlarımıza da başta buraya gelenler olmak üzere dünyadaki tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ne kadar mutlu olduklarını biliyorum. Son derece destek veriyorlar. Nasıl bir oyun ve takım istediklerini biliyorum. Geçiş döneminde bunları elde ederken gelecek sezonun planlamasını da yapıyoruz. Bu galibiyeti ve turu onlara armağan ediyorum.”

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak