Onuachu'nun dönüşü sonrasında küçük çaplı sakatlıklar yaşaması ve fiziksel olarak gerileme belirtileri göstermesi, Avcı'nın karar sürecini daha da karmaşık hale getiriyor. Ancak Avcı, Onuachu'nun durumunu her gün yakından takip ederek, oyuncusunun fiziksel durumuna göre karar vermeye çalışıyor.

Adana Demirspor maçında hücum hattının en ucunda forma vereceği oyuncuyu seçerken, Avcı'nın Enis Destan'a şans vermesi ve Onuachu'yu oyuna sonradan dahil etmesi bekleniyor. Bu durum, Enis Destan'ın gösterdiği performans ve Onuachu'nun fiziksel durumunu da göz önünde bulundurarak alınan bir karar olacak.

Bununla birlikte, bir diğer seçenek ise Enis Destan ve Onuachu'nun birlikte çift forvet olarak sahada yer alması. Abdullah Avcı'nın, yapılacak son taktik çalışmasında bu konuda net bir karar vereceği belirtiliyor. Trabzonspor'un hücum hattı için alınacak olan bu karar, maçın kritik anlarında belirleyici olacak gibi görünüyor.

Trabzonspor, Beşiktaş'ın Eski Yıldızını Transfer Etmek İçin Harekete Geçti: Avcı Onayladı! Trabzonspor, Beşiktaş'ın Eski Yıldızını Transfer Etmek İçin Harekete Geçti: Avcı Onayladı!

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak