Sezonun ikinci yarısında takımını daha iyi bir performansla sahaya çıkarmayı hedefleyen 60 yaşındaki teknik adam, "Trabzonspor formasını ve ağırlığını her maçta hissettirmeliyiz. Ligin ilk 3 sırasına yapışarak hedeflerimize doğru adım adım gitmeliyiz" şeklinde konuştu.

2024 yılına galibiyetle başlamayı amaçlayan Trabzonspor, ilk maçını Cumartesi günü Başkent'te oynanacak Ankaragücü karşılaşmasıyla yapacak. Ardından 7 karşılaşmayı içeren yoğun bir fikstürle karşı karşıya kalacaklar.

Takım, 11 Ocak Perşembe günü Samsunspor'u Papara Park'ta ağırlayacak ve 14 Ocak Pazar günü Antalyaspor deplasmanına çıkacak. 18 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Manisa FK ile karşılaşacaklar.

Bu maçın ardından ligdeki mücadeleye geri dönecek olan Trabzonspor, 21 Ocak Pazar günü Papara Park'ta Galatasaray'ı konuk edecek. Takım, sonrasında sırasıyla 24 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Çaykur Rizespor ve 28 Ocak Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Trabzonspor, hem Süper Lig'de ilk üçte yer almayı hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirmeyi hedefliyor ve bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT