Özellikle Panathinaikos'un ilgisinin olduğu ve Fatih Terim'in onayladığı haberlerle gündeme gelen Bakasetas'ın geleceği hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Panathinaikos'un, Bakasetas için Trabzonspor'a resmi bir teklif sunmadığı öğrenildi. Aynı zamanda son günlerde Beşiktaş'ın da Bakasetas için devreye girdiği yönündeki haberler yayıldı. İstanbul basınında yer alan iddialara göre Beşiktaş, sezon sonunda serbest kalacak olan Bakasetas için Trabzonspor'a 500 Bin Euro'luk bir teklifte bulunmuş. Ancak, resmi bir teklifin olmadığı ve Trabzonspor yönetiminin, Süper Lig rakiplerine oyuncu transferi konusundaki tavizsiz tutumunu sürdürdüğü belirtiliyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, daha önce yaptığı açıklamalarda, rakip takımlara oyuncu satmayacaklarını ifade etmişti. Bu nedenle, Bakasetas'ın transferi için gerekli adımların atılması ve resmi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Ara transfer dönemi içinde başka bir takıma transfer olmaması durumunda, Trabzonspor'un sezon sonunda Bakasetas'a yeni bir sözleşme teklifi sunması bekleniyor. Ancak daha önce yapılan iki teklif Yunan oyuncu tarafından reddedilmişti. Bakasetas'ın geleceği, yakın zamanda atılacak adımlar ve resmi tekliflerle netlik kazanacak gibi görünüyor.

Editör: Birol Sancak