Çeyrek finalde Başakşehir'i eleyerek adını yarı finale yazdıran Trabzonspor, rakibi Fatih Karagümrük'ü belirlemişti. Fatih Karagümrük, dün akşam oynanan çeyrek final maçında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Trabzonspor ile eşleşti. Bu karşılaşma özellikle Trabzonspor'un efsane oyuncusu Şota'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karagümrük takımının başarısıyla dikkat çekiyor.

Yarı final maçlarının tarihleri henüz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanmadı. Ancak, çift maç sistemine göre oynanacak olan maçlarda ilk karşılaşma Trabzon'da Papara Park'ta, ikinci maç ise İstanbul'da Olimpiyat Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek. Trabzonspor taraftarları ise özellikle rövanş maçını Olimpiyat Stadı'nda büyük bir heyecanla bekliyor. Eğer Fatih Karagümrük yönetimi onay verirse, taraftarlar 80 bin kişiyle stadyumu doldurmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, Memphis Depay ile Transferde Büyük Oynuyor Trabzonspor, Memphis Depay ile Transferde Büyük Oynuyor

Trabzonspor, daha önce 9 kez Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüşken, 10. kez şampiyonluk sevincini yaşama hedefiyle mücadele ediyor. Taraftarlar ve yönetim, bu sezon kupayı kazanarak önemli bir başarıya imza atmayı amaçlıyor.

Editör: Birol Sancak