Ayrıca, Teknik Direktör Abdullah Avcı döneminde Trabzonspor'un Beşiktaş'a karşı başarılı bir performans sergilediği görülüyor.

Trabzonspor ile Beşiktaş, Türk futbolunun en önemli rekabetlerinden birini yarın oynayacakları Trendyol Süper Lig karşılaşmasıyla devam ettirecekler. İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 54 galibiyeti ve bordo-mavililerin 48 galibiyeti bulunuyor.

Son Maçlarda Üstünlük Trabzonspor'da

Son yıllarda oynanan maçlarda Trabzonspor, İstanbul'da Beşiktaş'a karşı üstün bir performans sergiliyor. Siyah-beyazlılarla oynadığı son 6 Süper Lig karşılaşmasında Beşiktaş, sadece 3 beraberlik alırken 3 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor'un bu üstünlüğü, rekabeti daha da ilginç hale getiriyor.

İstanbul'da Beşiktaş Üstün

İki takım arasındaki müsabakaların çoğunluğu İstanbul'da oynanmıştır. İstanbul'daki maçlarda Beşiktaş, Trabzonspor'a karşı büyük bir üstünlük kurmuştur. Toplam 66 maçın oynandığı İstanbul'daki müsabakalarda Beşiktaş 32 galibiyet elde etmiş, Trabzonspor ise 15 galibiyet almıştır. Taraflar arasında 20 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Bu istatistikler, Beşiktaş'ın İstanbul'da sahasında avantajlı olduğunu göstermektedir.

Abdullah Avcı'nın Başarısı

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor Taraftarına Şampiyonluk Mesajı: "İnşallah Tekrar Ederiz" Abdullah Avcı'dan Trabzonspor Taraftarına Şampiyonluk Mesajı: "İnşallah Tekrar Ederiz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a karşı takımının başında etkileyici bir performans sergiliyor. Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor, Beşiktaş'a karşı çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bu istatistik, Avcı'nın Beşiktaş karşısında başarılı bir performans sergilediğini göstermektedir.

Sonuç olarak, yarınki karşılaşma öncesi Trabzonspor'un İstanbul'da Beşiktaş'a karşı üstün bir performans sergilediği ve Abdullah Avcı döneminde başarılı sonuçlar aldığı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu faktörler, maçın sonucunu etkileyebilir. Maçı yönetecek hakem ise Arda Kardeşler olacak.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Doğukan ÖZKURT