Fırtına, 10. kez şampiyonluk sevinci yaşamak için mücadele ediyor. Bugüne dek kupada 15 final oynayan Trabzonspor, 9 kez mutlu sona ulaşmıştı. Son şampiyonluklarını 2019-2020 sezonunda Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek elde eden bordo-mavililer, 3 sezon aradan sonra bu başarıyı tekrarlamak istiyor.

Abdullah Avcı'nın Hedefi

Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı da ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın peşinde. Avcı, Trabzonspor'da daha önce 1 Süper Lig Şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa Şampiyonluğu yaşamıştı. Şimdi ise kupada zafer arayışında.

Fırtına Formda

Son haftalarda futbolunu geliştiren Trabzonspor, son 5 maçında sadece 1 gol yerken rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Takım, üst üste yaşadığı kayıpları 5 maçlık galibiyet serisiyle unutturarak sezona yeni başlamış gibi bir görüntü sergiliyor.

Hırslı ve İstekli Futbolcular

Trabzonspor'un Seyircisiz Mücadelesi: Taraftarın Eksikliği Hissedildi Trabzonspor'un Seyircisiz Mücadelesi: Taraftarın Eksikliği Hissedildi

Trabzonspor'un sahaya yansıttığı ruh, taraftarları mutlu ediyor. Futbolcuların hırslı ve istekli performansı, Bordo-Mavili renklere gönül verenleri heyecanlandırıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN