Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Manisa FK'yı 3-1 mağlup ederken, maç sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'nın yaptığı açıklamalar büyük ilgi uyandırdı. Avcı, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi basın mensuplarına Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un antrenmanlara katılmadığını ve bu konuyla ilgili net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Yoğun trafik bizim için devam ediyor. İki takım da rotasyonlu oynadı. Belki oyunu daha önce koparabilirdik. Kazanmak önemliydi. Oyun içinde formasyon değişikliği yaptık. Kazanmak önemliydi. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisa FK'ya başarılar diliyorum" dedi.

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un idmanlara çıkmamaları hakkında konuşan Avcı, "Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok, çeşitli sebeplerden beri antrenmanda yoklar. Sebebini çok net bilmiyorum. Onunla ilgili konuşup daha net bir bilgiye sahip olacağım diye düşünüyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yunan yıldız Andreas Bakasetas'ın transferi konusunda da konuşan Avcı, "Bakasetas, Trabzonspor'a hemen hemen aynı dönemlerde geldik. Çok güzel hikayeler yaşadık. Bakasetas, son ana kadar her şeyini sahaya yansıtan bir oyuncu. Şu an itibarıyla bir dedikodu var. Dün takımla beraber antrenmanlara katıldı. Yarın da bizimle birlikte olacak. Hafta sonuyla ilgili konuşacağız. Transferi gerçekleşir, gerçekleşmez bilemiyorum. Transferi gerçekleşse daha son ana kadar her şeyini verebilen bir oyuncu. Gerçekleştiği zaman düşüncelerimi net bir şekilde söyleyebilirim. Bu çok konuşuluyor ama şu an itibarıyla benim önüme gelen net bir şey yok" ifadelerini kullandı.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT