Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, transferleri sezon sonunu beklemeden tamamlamak için kararlı bir şekilde hareket ediyor. Geçmişteki transfer başarılarıyla bilinen bordo-mavililer, gelecek sezon için transfer planlarını şimdiden hayata geçiriyor.

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu

Hırvat futbolcu Borna Barisic, Trabzonspor'un radarında uzun bir süredir yer alıyor. Daha önce de adı Bordo-Mavili ekip ile anılan Barisic için Trabzonspor yeniden girişimlerde bulunuyor. Geçmişte son anda gerçekleşmeyen transferi için fırsat kollayan Trabzonspor, oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle harekete geçti. Kulübün yetkilendirdiği menajerler, Barisic ile görüşmeleri sürdürüyor ve ilk temasların olumlu geçtiği belirtiliyor. Oyuncunun Türkiye'ye davet edildiği ve imza aşamasına gelindiği ifade ediliyor. Bu transfer hamlesiyle birlikte Trabzonspor, sol bek pozisyonunda güçlü bir alternatif kazanmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un transfer atağının sadece Barisic ile sınırlı kalmayacağı belirtiliyor. Orta saha ve forvet bölgeleri için de belirlenen hedefler doğrultusunda görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor. Kulüp, lig sezonunun bitiminden önce kadrosunu güçlendirmeyi ve şampiyonluk yolunda iddialı bir şekilde ilerlemeyi amaçlıyor.

Borna Barisic'in güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro. Bu sezon Rangers formasıyla 29 maça çıkan Barisic, 1 gol atıp 6 asist yaparak etkili performans sergiledi. Kariyeri boyunca toplamda 364 maçta görev alan Barisic, takımına 18 gol ve 76 asistlik katkı sağladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK