Mevcut Başkan Ali Sürmen’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından başlayan süreçte Emin Kahraman, Mahmut Ören ve Hayrettin Hacısalihoğlu, Divan Başkanlığına adaylıklarını açıklamıştı. Daha önce adaylığını açıklayan Yusuf Ziya Yılmaz ise düzenlediği basın toplantısında yarıştan çekildiğini açıklamıştı. Dün adayların listelerini Divan’a verme süresinin son günüydü. Başkan adayları Emin Kahraman, Mahmut Ören ve Hayrettin Hacısalihoğlu yönetim listelerini dün Divan Kurulu’na sundu.

Trabzonspor'un Sol Bek Sorunu ve Genç Yetenekler; Eren Elmalı'nın Cezası ve Arif Boşluk'un Performansı Trabzonspor'un Sol Bek Sorunu ve Genç Yetenekler; Eren Elmalı'nın Cezası ve Arif Boşluk'un Performansı

 Ayrıca oy pusulası renk seçimi ve başkan adaylarının konuşma sırası kura ile belirlendi. Olağan Genel Kurul’da birinci konuşmacı olacak olan Başkan adayı Emin Kahraman’ın oy pusulasının rengi pembe olarak belirlenirken ikinci konuşmacı olan başkan adayı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun oy pusulasının rengi mavi, üçüncü konuşmacı olan başkan adayı Mahmut Ören’in oy pusulasının rengi ise sarı olarak belirlendi. 2 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul öncesi delegelere ulaşıp projelerini anlatan başkan adayları hız kesmiyor. Bordo-Mavili Kulübün yeni Divan Başkanının belli olacağı Olağan Genel Kurul’da 2 bin 200’e yakın delegenin oy kullanma hakkı olduğu öğrenildi.

TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak