Maxi Gomez, sezon başında Cadiz'e kiralanan oyuncu, şu ana kadar La Liga ve Kral Kupası'nda toplam 27 maçta görev aldı ancak henüz golle buluşamadı. Değeri 2,5 milyon Euro'ya kadar düşen Gomez'in, sezon sonunda Trabzonspor'a dönmesi bekleniyor.

Kourbelis, devre arasında Karagümrük'e kiralanan bir diğer isim. İlk başta Beşiktaş maçında forma giyen ancak sonraki haftalarda kadroda yer alamayan Kourbelis, son haftalarda tekrar süre almaya başladı. Teklic ise Kourbelis'le birlikte Karagümrük'e kiralanan ve 13 haftanın 12'sinde kadroda yer alan bir başka isim. Ancak Teklic, sürekli olarak sahaya çıkamadı.

Lahtimi ise Wydad Ac takımına kiralanan ve 32 maçta 1 gol, 5 asistlik performans sergileyen oyunculardan biri. Son zamanlarda kadroya alınmayan Lahtimi'nin, takımıyla ilgili opsiyon maddesinin devreye girmemesi için karar alındığı belirtildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu’ndan Ligi Sarsacak Şok Sözler: Onlar Emek Hırsızı! Trabzonspor Yönetim Kurulu’ndan Ligi Sarsacak Şok Sözler: Onlar Emek Hırsızı!

Trabzonspor, kiralık oyuncuların performanslarını dikkatle takip ederken, gelecek sezon için kadro planlamalarını yapmaya devam ediyor.

Kaynak: FOTOSPOR