Maxi Gomez: Sezon başında Cadiz'e kiralanan Gomez, şu ana kadar La Liga ve Kral Kupası'nda toplam 27 maçta görev aldı. Ancak henüz bir gol atamayan Uruguaylı oyuncunun değeri 2,5 milyon Euro'ya kadar düştü. Gomez'in sezon sonunda Trabzonspor'a dönmesi bekleniyor.

İstanbulspor Başkan Yardımcısı: "136 İmza Topladık, Haziran Ayında Seçim Yapılabilir" İstanbulspor Başkan Yardımcısı: "136 İmza Topladık, Haziran Ayında Seçim Yapılabilir"

Kourbelis: Trabzonspor'dan devre arasında Karagümrük'e kiralanan Kourbelis, ilk haftasında Beşiktaş maçında başladığı 76 dakikadan sonra sonrasında kadroya giremedi. Son haftalarda yeniden kadroya dönen Kourbelis'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Teklic: Kourbelis ile birlikte Karagümrük'e kiralanan Teklic, çoğu maçta kadroda olmasına rağmen süre alamadı. Ancak 13 haftanın 12'sinde kadroya giren Teklic'in geleceği hala belirsizliğini koruyor.

Lahtimi: Wydad AC ekibine sezon başında kiralanmış olan Lahtimi, 32 karşılaşmada 1 gol ve 5 asistle oynadı. Ancak son haftalarda kadroya alınmamasıyla ilgili sözleşme detayları gündeme geldi. Lahtimi'nin geleceği hala belirsizliğini korurken, son maçını Cumartesi günü oynayacak olması dikkat çekiyor.
 

Editör: Birol Sancak