KAZANAN 11’İ BOZMAYACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor karşısında etkili bir oyunla galip gelen 11'i bozmamayı planlıyor. Pendikspor maçında kaleci Uğurcan'ın yanı sıra geri dörtlüde Meunier, Denswil, Fernandez ve Eren'in forma giymesi bekleniyor. Orta sahada Berat-Mendy-Bardhi üçlüsüne yer verilirken, kanatlarda Trezeguet ve Visca'nın oynaması bekleniyor. İleri uçta ise Enis Destan forma giyecek.

İKİ YILDIZ KULÜBEDE OLACAK

Afrika Kupası'ndan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe, takıma katıldı. İki oyuncu da bugünkü taktik antrenmanda yer aldı. Eğer beklenmedik bir durum olmazsa, Pepe ve Onuachu'nun Pendikspor maçında kulübede başlamaları bekleniyor. Abdullah Avcı, maçın gidişatına göre bu iki yıldıza forma şansı verebilir.

PENDİKSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yarışından erken çekilmiş olsa da, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürüyor Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yarışından erken çekilmiş olsa da, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürüyor

Kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor'da, 3 önemli oyuncu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Halil Akbunar cezalı durumda, Umut Nayir ile Erencan Yardımcı ise sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacaklar. İstanbul ekibinin tek hücum silahı Thiam olacakken, yeni transfer Badou Ndiaye'nin ise maçta ilk 11'de başlama ihtimali bulunuyor.

DEPLASMANDA ÇIKIŞ ZAMANI

Trabzonspor, Pendikspor maçını kazanarak dış sahadaki kötü performansına son vermek istiyor. Karadeniz ekibi bu maçın ardından ligde Adana Demirspor ve kupa maçında ise Başakşehir'e karşı mücadele edecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN