Bakasetas, 2.5 yıllık bir kontratı kabul ederek bu süre içinde bonuslarla birlikte yaklaşık 4.5 milyon Euro ücret alacak. Transferin sona ermesi için kulüpler arasında pazarlık devam ediyor. Trabzonspor, yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis talep ederken, Panathinaikos bu rakamı düşürmeye çalışıyor. Eğer kulüpler arasındaki süreç hızlı ilerlerse, Bakasetas'ın Pazar günkü Galatasaray maçından önce ülkesine dönmesi muhtemel.

BAKASETAS-21

Bakasetas'ın ayrılığının ardından gözler Jens Stryger Larsen'e çevrildi. 32 yaşındaki Danimarkalı sağ bek, Malmö'nün yanı sıra Avrupa'dan bir kulüple görüşmelerde bulundu. Larsen'in ayrılması durumunda, yeni transferler için kontenjan sorunu çözülebilir. Trabzonspor, mali şartların uygun olması halinde stoper, orta saha ve sağ bek pozisyonlarına takviye yapmayı planlıyor. Duruma göre bir kanat forvet de transfer gündeminde olabilir.


Larsen, bu sezon Trabzonspor ile 17 resmi maça çıkmasına rağmen skor anlamında büyük katkı sağlayamamıştır. Trabzonspor, gelecek dönemde kadrosunu güçlendirmek ve hedeflerine ulaşmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Birol Sancak