Trabzonspor'da Avcı, Bu Yıldız Golcü Transferini Özellikle Seçti: 'Yattara' Işığı Gördü... Trabzonspor'da Avcı, Bu Yıldız Golcü Transferini Özellikle Seçti: 'Yattara' Işığı Gördü...

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. 3 oyuncuyla sözleşme imzalayan bordo-mavili ekip, şimdi de 4. transfer için adımlarını sıklaştırdı. Fransa'nın Clermont takımında forma giyen 23 yaşındaki Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham gündemine alan Trabzonspor'un, transferi son aşamaya getirdiği öğrenildi.

Muhammed Cham, 10 numara pozisyonunda görev almasıyla dikkat çeken genç bir futbolcu. Bu sezon 31 lig maçında 7 gol atıp 4 asist yaparak performansını kanıtlamış durumda. Transfermarkt verilerine göre son 2 yılda piyasa değerini 6 katına çıkaran Cham'ın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak belirtiliyor.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Trabzonspor taraftarları, Cham'ın isminin gündeme gelmesiyle birlikte eski maç videolarını izleyerek oyuncuyu değerlendiriyorlar. Taraftarlar, Cham için "Jaja, Talisca tarzı bir oyuncu. Kesinleşirse Trabzonspor'un en önemli transferlerinden biri olur" yorumunda bulunuyorlar.

Scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen ve olumlu rapor verilen Muhammed Cham için teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay vermesiyle birlikte yönetim resmi temaslara başlamıştı. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor'un transferde önemli bir mesafe kat ettiği belirtiliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK