Denis Draguş transferi sonrası kurulan ikili ilişkilerle Cihan Çanak'ın Trabzonspor'a katılma ihtimali artarken, oyuncunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Ayrıca, Bordo-Mavililer, Alanyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı da transfer gündemine aldı. Özellikle Fatih Tekke döneminde performansı artan Oğuz Aydın için teknik direktör Abdullah Avcı'nın rapor verdiği belirtilirken, Trabzonspor'un Alanyaspor ile masaya oturacağı ifade edildi.

Emre Akbaba

Trabzonspor'un bir diğer hedefi ise Gaziantep'te forma giyen Trabzonlu futbolcu Mustafa Eskihellaç. Gaziantep yönetimiyle ilk görüşmenin gerçekleştirildiği belirtilirken, Bordo-Mavililerin bu transfer için ciddi adımlar attığı kaydedildi.

Trabzonspor'un Gol Makinesi Gidiyor Onun Yerine Bomba Geliyor: Avcı Daha Ucuz Yolunu... Trabzonspor'un Gol Makinesi Gidiyor Onun Yerine Bomba Geliyor: Avcı Daha Ucuz Yolunu...

Son olarak, Trabzonspor'un Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba'yı da renklerine katmak için kararlı olduğu açıklandı. Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Emre Akbaba'nın sezon sonunda serbest kalacağı ve Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğu belirtildi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak