İkinci yarıya daha baskılı bir oyunla başlayan Trabzonspor, Bardhi'nin müthiş frikik golüyle umutlandı ve skoru 2-1'e getirdi. Eşitlik için baskı kurmaya başlayan ekip, Trezeguet'nin penaltı golüyle skoru 2-2'ye taşıdı. Ancak savunmada yapılan hatalar sonucu kalesinde bir gol daha gören Trabzonspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Bardhi ve Trezeguet'in Performansı Öne Çıktı

Trabzonspor'un mücadelesinde öne çıkan isimler ise Bardhi ve Trezeguet oldu. Bardhi'nin muhteşem frikik golü takımına umut verirken, Trezeguet'in penaltı golüyle eşitliği sağlaması büyük önem taşıdı. Ancak savunmadaki hatalar galibiyet şansını ellerinden alırken, Trabzonspor büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Trabzonspor'un Gelecek Sezon Planları: İç Transferde Umut Güneş Merakı Trabzonspor'un Gelecek Sezon Planları: İç Transferde Umut Güneş Merakı

STAT: Papara Park

HAKEMLER: Halil Umut Meler*, Mustafa Emre Eyisoy*, Kerem Ersoy*

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır*, Meunier**, Denswil**, Fernandez* (Dk.46 Enis Bardhi**), Eren Elmalı**, Berat Özdemir**, Batista Mendy**, Edin Visca**, Trezeguet** (Dk.90+5 Fountas?), Nicolas Pepe*, Enis Destan* (Dk.65 Umut Bozok*)

FENERBAHÇE: Livakovic**, Osayi-Samuel**, Serdar Aziz* (Dk.46 Oosterwolde*), Djiku**, Ferdi Kadıoğlu**, Fred***, İsmail Yüksek***, Szymanski** (Dk.83 Serdar Dursun*), Tadic**, İrfancan** (Dk.90+5 Mert?), Dzeko** (Dk.83 Batshuayi**)

GOLLER: Dk.13 ve Dk.45+3 Fred, Dk.87 Batshuayi (Fenerbahçe), Dk.63 Enis Bardhi, Dk.78 (P) Trezeguet (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Enis Destan, Denswil, Eren, Trezeguet (Trabzonspor), Djiku, Osayi-Samuel (Fenerbahçe)

Editör: Birol Sancak