İskender Günen (Sabah): "Trabzonspor, deplasmanda öne geçtiği maç için doğru işler ve takım savunmasını öne çıkardı. Ancak top size geçtiğinde atak girişimlerinde istenilen düzeyde olamayışları sorun teşkil ediyor. Onuachu gibi top saklama becerisi olan bir oyuncunun eksikliği hissediliyor."

Reha Kapsal (Fotomaç): "Trabzonspor'da Benkovic ve Baniya haricinde ayakta kalan oyuncu yoktu. Rakip ceza sahasında topla en az buluşan takımlardan biriydi ve az sayıda şut atabildiler. Bu durum, Trabzonspor'un oyunu erteleyip 1 puanı kurtardığı bir maç oldu."

Cemal Ersen (Milliyet): "Onuachu'nun yokluğunda gol umudu olan Enis Destan yalnız kaldı. Kendi alanında top kazanmaya çalıştı, ancak öne geçme şansını yakalayamadı. İstatistiklere bakarak maçı değerlendiren teknik direktörler için derslik bir maç oldu ve Trabzonspor'un bu koşullarda puan alması olumlu bir gelişme."

Zeki Uzundurukan (Fotomaç): "Trabzonspor, ne hücum yapabilen ne de savunma yapabilen bir görüntü sergiledi. Orta alanda oyunun üstünlüğü hep Antalyaspor'daydı. Büyük takım refleksinden uzaklaşıyor oyun olarak Trabzonspor. Bu maç, kötü bir oyun sergiledikleri bir gösterdi."

Erman Özgür (Fanatik): "Trabzonspor, maç boyunca rakibine karşılık veremedi ve daha yetenekli oyunculardan oluşan Antalyaspor'a karşı maçı kazanmayı daha fazla isteyen taraf gibiydi. 3 puanı kaçırdılar ve kaliteli oyunculara ihtiyaç olduğunu bir kez daha gördüler."

Ömer Faruk Ünal (Türkiye): "Trabzonspor'un eksiklikleri göze çarpıyordu ve sahadaki 11'e mecbur kaldılar. Bir puanı getiren oyuncular Uğurcan, Rayyan ve Benkovic oldu. Kalan oyunculardan bazıları ise günlerinde değillerdi."


TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT