Trabzonspor'un Yıldız Transferi Maç Sonunda İtiraflarda Bulundu: "İstanbul'da Birçok Trabzonlu..." Trabzonspor'un Yıldız Transferi Maç Sonunda İtiraflarda Bulundu: "İstanbul'da Birçok Trabzonlu..."

Avcı, son maçlardaki yükselen performanslarını Başakşehir karşısında da sürdürmek istediklerini belirtirken, taraftarın desteğiyle birlikte turu geçmeye kararlı olduklarını vurguladı. Başakşehir karşısında galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Avcı, en küçük bir şüphesi olmadığını dile getirdi.

Adana Demirspor maçında 1-0 kazanılan galibiyetin ardından Avcı'nın, aynı ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. Öte yandan, Başakşehir maçında gol atamayan Edin Visca'nın antrenmanlarda çok formda olduğu ve eski takımına karşı gol atmak için heyecanla beklediği bilgisi de gündemde.

Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle Ziraat Türkiye Kupası'nda ilerlemek ve kupayı kazanmak için kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Çarşamba günü oynanacak olan maç, taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Editör: Birol Sancak